Svedea

Svedea är ett svenskt försäkringsbolag som specialiserat sig på skräddarsydda försäkringslösningar för specifika målgrupper och fordonskategorier. Företaget grundades 2009 och har sedan dess växt genom att erbjuda specialanpassade försäkringar, såsom motorcykel-, båt-, snöskoter- och bilförsäkringar, samt försäkringar för husdjur och företagsverksamheter. Med en stark fokus på kundservice och expertis inom sina nischade områden, är Svedea känt för sin förmåga att förstå och möta sina kunders unika behov. Genom att kombinera personlig service med en enkel och tydlig kommunikation, strävar de efter att göra försäkringsprocessen smidig och begriplig för sina kunder. Svedea framhäver även en snabb skaderegleringsprocess och konkurrenskraftiga priser som en del av sitt engagemang för att leverera värde till sina kunder.

Kontakt

Besöksadress

Fleminggatan 18

Stockholm

Postadress

Box 3489

103 69 Stockholm

Org.nr: 556786-1678

Till Svedea startsida

Svedea Kattförsäkring omdöme & recension

Svedea Kattförsäkring får ett starkt betyg på 4/5 från oss, framför allt för dess effektiva skadehantering där snabbhet och enkelhet står i fokus. Att läkemedel på recept alltid ingår utan extra kostnad ger extra värde och trygghet för kattägare. Dessutom har Svedea blivit utsedd till bästa försäkringsbolag enligt Svenskt Kvalitetsindex 2023, vilket bekräftar deras position som en ledande aktör på marknaden. Denna kombination av snabb service, inkluderat receptbelagd medicin och användarnas uppskattning gör Svedea till ett utmärkt val för kattförsäkring.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Snabb och smidig skadehantering
  • Medicin på recept ingår alltid
  • Bäst Svenskt kvalitetsindex 2023
Till Svedea Kattförsäkring Jämför Kattförsäkringar

Svedea Hundförsäkring omdöme & recension

Svedea Hundförsäkring imponerar med ett betyg på 4/5, mycket tack vare dess rykte om snabb och problemfri skadehantering. Ett stort plus är att medicin på recept alltid ingår, vilket avlastar ägaren från den oron och de extra kostnader som kan uppstå vid sjukdom. Svedeas erkännande som det bästa valet i Svenskt Kvalitetsindex 2023 understryker företagets engagemang för hög kundtillfredsställelse och kvalitativ service. För hundägare som värdesätter effektivitet och omfattande skydd erbjuder Svedea en utmärkt försäkringslösning.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Rabatt för hundklubbsmedlemskap
  • Fria besök hos FirstVet
  • Snabb och smidig skadehantering
Till Svedea Hundförsäkring Jämför Hundförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 3, 2024