Sensor försäkring

Sensor Försäkring syftar till att göra försäkringar enklare och mer tillgängliga. Företaget erbjuder tydliga, prisvärda försäkringslösningar anpassade för varje kunds unika behov, med fokus på personlig rådgivning och professionell service vid behov. Som ett bolag under tillsyn av Finansinspektionen erbjuder Sensor Försäkring både skade- och livförsäkringar med kundens trygghet som prioritet.

Kontakt

Postadress

Storgatan 51

972 31 Luleå

Trustpilot: 4

Org.nr: 559056-6500

Till Sensor försäkring startsida

Sensor Hemförsäkring omdöme & recension

Sensor Hemförsäkring erbjuder skräddarsydd skydd för varje unik hushållssituation, vilket speglas i de positiva omdömena med 4 av 5 både på Trustpilot och från vårt eget betyg.

Användarna uppskattar särskilt den personliga servicens kvalitet samt en kundsupport som står redo att hjälpa till vid frågor eller behov av assistans.

Denna kombination av individanpassning och stark kundtjänst gör Sensor till ett stabilt val för de som värderar en försäkring som känns personlig och tillförlitlig.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Individuell
  • Bra betyg hos Trustpilot
  • Bra kundsupport
Till Sensor Hemförsäkring Jämför Hemförsäkringar

Sensor Bilförsäkring omdöme & recension

Sensor Bilförsäkring framstår som ett solitt val för bilägare, med ett starkt kundbetyg på 4 av 5 på Trustpilot och även från oss.

Den individanpassade försäkringen möjliggör för kunderna att få ett personligt skydd som matchar deras specifika behov. Kombinerat med deras välomtalade kundsupport, framhävs Sensor för sin förmåga att erbjuda både trygghet och god service.

Denna balans av personligt anpassad försäkring och kvalitativ hjälp när det behövs ger en pålitlig och kundvänlig upplevelse.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Individuell
  • Bra betyg hos Trustpilot
  • Bra kundsupport
Till Sensor Bilförsäkring Jämför Bilförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 8, 2024