Petson

Petson revolutionerar försäkringsvärlden för husdjur genom att kombinera försäkring och näringsrikt foder i en holistisk lösning. Genom ett samarbete med Eir Försäkring tillhandahåller Petson konkurrenskraftiga försäkringsalternativ för hund- och kattägare, med premiebonusar för de som engagerar sig i sina djurs näring. VD Samuel Terling och hans team av experter strävar efter kostnadseffektiv, individanpassad djurvård, vilket inkluderar kostnadsfria veterinärsamtal för att optimera varje husdjurs foderintag. Petson, som bygger på års erfarenhet och passion för djurhälsa, är en försäkringsförmedlare som sätter dina husdjurs välbefinnande i första rummet.

Kontakt

Postadress

Vendevägen 87

182 32 Danderyd

Kundservice

E-post: hej@petson.se

Telefon: 08-14 20 00

Org.nr: 559348-4222

Till Petson startsida

Petson Kattförsäkring omdöme & recension

Petson Kattförsäkring, en uppstickare på marknaden, får vårt betyg på 4/5. Som ny aktör erbjuder de lockande lanseringsrabatter, vilket gör försäkringen ekonomiskt tilltalande för nya kunder. Unikt för Petson är möjligheten till att kombinera försäkringen med en foderprenumeration, vilket inte bara förenklar livet för kattägare utan också ser till att katterna får rätt kost. Denna innovativa koppling mellan försäkring och foder levererar ett mervärde som skiljer Petson från sina konkurrenter och gör dem till ett intressant val för kattägare.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Nykomling
  • Lanseringsrabatter finns
  • Kombinera med foderprenumeration
Till Petson Kattförsäkring Jämför Kattförsäkringar

Petson Hundförsäkring omdöme & recension

Petson Hundförsäkring, en ny aktör på marknaden, får ett positivt betyg på 4/5 från oss, tack vare dess fräscha angreppssätt och nybörjarrabatter, vilket gör det lättare och mer förmånligt för hundägare att ge det en chans. Den innovativa idén att kombinera försäkringen med en prenumeration på hundfoder tillför ett unikt värde, vilket sparar både tid och pengar för hundägare samtidigt som det säkerställer att hundarna får näringsrikt och kvalitativt foder regelbundet. Denna kreativa lösning positionerar Petson som en uppstickare värd att överväga för de som letar efter ett omfattande skydd för sin fyrbenta vän.

Vårt betyg

4

Fördelar

  • Nykomling
  • Lanseringsrabatter finns
  • Kombinera med foderprenumeration
Till Petson Hundförsäkring Jämför Hundförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 2, 2024