Lassie

Lassie är ett modernt försäkringsbolag dedikerat till att förse katt- och hundägare med skräddarsydda försäkringsalternativ. Med fokus på djurets välbefinnande erbjuder Lassie försäkringar som säkerställer bästa möjliga vård, samtidigt som man erbjuder enkel och prisvärd tillgång till förebyggande och akut vård. Välj Lassie för trygghet för dina fyrbenta familjemedlemmar.

Kontakt

Besöksadress

Surbrunnsgatan 14

114 27 Stockholm

Kundservice
Skadeanmälan

Trustpilot: 4.4

Org.nr: 559268-8310

Till Lassie startsida

Lassie Hundförsäkring omdöme & recension

Lassie Hundförsäkring får utmärkta omdömen från hundägare med 4.4/5 på Trustpilot och en perfekt poäng på 5/5 från oss. Försäkringsbolaget är känt för att ha Sveriges mest nöjda kunder, vilket vittnar om stark tillit och kvalitetstjänst. Att första månaden är gratis är en attraktiv bonus som gör det enklare för nya kunder att prova tjänsten. Dessutom erbjuder Lassie tillgänglig digital kundsupport dagligen, vilket garanterar snabb hjälp vid behov. Dessa fördelar gör Lassie till ett utmärkt val för hundägare i behov av en pålitlig och serviceinriktad hundförsäkring.

Vårt betyg

5

Fördelar

  • Sveriges nöjdaste kunder
  • Första månaden gratis
  • Digital kundsupport alla dagar 08-21
Till Lassie Hundförsäkring Jämför Hundförsäkringar

Lassie Kattförsäkring omdöme & recension

Lassie Kattförsäkring står högt i kurs hos kattägare, vilket reflekteras i ett starkt kundbetyg på Trustpilot på 4.4/5 och en fulländad poäng från oss med 5/5. Med sitt rykte för att ha Sveriges mest tillfredsställda kunder, skapar försäkringsbolaget ett markant förtroende. Den kostnadsfria första månaden är en välkomnande gest för nya försäkringstagare att testa tjänsten. Dessutom erbjuder Lassie tillgänglig och hjälpsam digital kundsupport varje dag, något som ger extra trygghet. Detta gör Lassie Kattförsäkring till ett utmärkt val för den som önskar trygghet och stöd för sin fyrbenta familjemedlem.

Vårt betyg

5

Fördelar

  • Sveriges nöjdaste kunder
  • Första månaden gratis
  • Digital kundsupport alla dagar 08-21
Till Lassie Kattförsäkring Jämför Kattförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 2, 2024