Hedvig

Hedvig försäkringar är ett modernt försäkringsbolag som grundades i Sverige med målet att förändra och förenkla sättet människor upplever försäkringar. Genom att kombinera ny teknik med ett kundcentrerat tillvägagångssätt, erbjuder Hedvig en mer tillgänglig och förståelig försäkringserfarenhet. Hedvig utmärker sig med en app-baserad service, transparenta villkor och snabba skadehanteringstider, vilket gör det lättare för kunder att teckna och hantera sina försäkringar. Dessutom är företaget känt för sin unika community-drivna modell, där icke utnyttjade premiepengar doneras till välgörenhet, vilket återspeglar deras engagemang för socialt ansvar.

Kontakt

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 57

113 56 Stockholm

Postadress

Tulegatan 2A

113 58 Stockholm

Trustpilot: 4.3

Org.nr: 559093-0334

Till Hedvig startsida

Hedvig Hundförsäkring omdöme & recension

Hedvig Hundförsäkring får starka betyg, med 4.3/5 på Trustpilot och 4.5/5 från oss, tack vare sitt omfattande skydd och generösa ersättningsnivåer. Försäkringen står ut som flexibel och kundvänlig med sin avsaknad av bindningstid, vilket ger djurägare friheten att välja utan att känna sig låsta. Ett stort plus är också tillgången på fria vårdsamtal, vilket är en ovärderlig service för hundägare som söker omedelbara svar på sina vårdfrågor. Hedvigs erbjudande kombinerar bekvämlighet med högt skydd, vilket gör det till ett utmärkt val för hundägare.

Vårt betyg

4.5

Fördelar

 • Omfattande skydd
 • Hög ersättning
 • Ingen bindningstid
 • Fria vårdsamtal
Till Hedvig Hundförsäkring Jämför Hundförsäkringar

Hedvig Kattförsäkring omdöme & recension

Hedvig Kattförsäkring imponerar med sitt fulländade skydd, högsta ersättning och flexibla villkor som reflekteras i dess starka betyg: 4.3/5 från Trustpilot och 4.5/5 från oss. Avsaknaden av bindningstid ger kattägare möjligheten att välja det som passar deras livsstil bäst, utan långtidsförpliktelser. Tillägget av fria vårdsamtal är en uppskattad fördel som ger ett extra lager av trygghet, genom direkt tillgång till veterinärrådgivning vid behov. Denna kombination av omfattande täckning och kundorienterade tjänster gör Hedvig till ett rekommenderat val för kattförsäkring.

Vårt betyg

4.5

Fördelar

 • Omfattande skydd
 • Hög ersättning
 • Ingen bindningstid
 • Fria vårdsamtal
Till Hedvig Kattförsäkring Jämför Kattförsäkringar

Hedvig Hemförsäkring omdöme & recension

Hedvig Hemförsäkring får beröm för sin snabba och personliga service, vilket återspeglas i betygen 4.3/5 på Trustpilot och 4.5/5 från oss. Dess policy inkluderar drulleförsäkring, som är en uppskattad funktion hos många hushåll. Flexibiliteten i ingen bindningstid tillåter kunder att försäkra sitt hem på sina egna villkor. Dessutom gör att överskottet går till välgörenhet Hedvig inte bara till ett försäkringsalternativ, utan även ett etiskt val. Sammantaget erbjuder Hedvig en stark och kundvänlig hemförsäkring som också bidrar till det större samhället.

Vårt betyg

4.5

Fördelar

 • Snabb personlig service
 • Drulle inkluderat
 • Ingen bindningstid
 • Överskott går till välgörenhet
Till Hedvig Hemförsäkring Jämför Hemförsäkringar

Hedvig Bilförsäkring omdöme & recension

Hedvig Bilförsäkring får höga omdömen för sin flexibilitet och kundvänliga villkor, med ett Trustpilot-betyg på 4.3/5 och vårt eget betyg på 4.5/5. Avsaknaden av bindningstid ger bilägare friheten att anpassa sin försäkring utan långa förpliktelser. Att överskottet doneras till välgörenhet är en unik fördel som gör Hedvig till ett kvalitativt och samtidigt samhällsengagerat val. Deras bilförsäkring framstår som en ansvarsfull och flexibel lösning för moderna bilägare.

Vårt betyg

4.5

Fördelar

 • Flexibel
 • Ingen bindningstid
 • Överskott går till välgörenhet
Till Hedvig Bilförsäkring Jämför Bilförsäkringar

Hedvig studentförsäkring omdöme & recension

Hedvig Studentförsäkring får utmärkta recensioner, med 4.3/5 på Trustpilot och en fullpoängare på 5/5 från oss. Med en startkostnad på bara 49 kr i månaden är den både prisvärd och tillgänglig för studenter med begränsad budget. Utan någon bindningstid erbjuder Hedvig stor flexibilitet, och inkluderingen av både 'drulleskydd' och reseskydd gör denna försäkring särskilt attraktiv. Dessa egenskaper gör Hedvig till ett toppval för studenter som söker efter en omfattande försäkring till ett lågt pris.

Vårt betyg

5

Fördelar

 • Från 49 kr/mån
 • Ingen bindningstid
 • Inklusive drulle och reseskydd
Till Hedvig studentförsäkring Jämför Studentförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 2, 2024