Gofido

Gofido representerar en ny era av försäkringstjänster som bryter normen genom att erbjuda skräddarsydda och ekonomiska lösningar. Genom att prioritera kundanpassning och endast nödvändigt skydd möjliggör Gofido att individer betalar för det de faktiskt behöver. Med ett fokus på teknik och användarvänlighet tar Gofido försäkringsbranschen in i det 21:a århundradet.

Kontakt

Postadress

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Kundservice

Trustpilot: 4.3

Org.nr: 559169-4632

Till Gofido startsida

Gofido Hemförsäkring omdöme & recension

Gofido Hemförsäkring är populär bland kunderna för sitt låga pris och det gedigna skyddet som erbjuds. Många gillar hur enkelt det är att få försäkringen att passa just deras livsstil – vare sig de vill ha något grundläggande eller mer skydd. Kundrecensionerna på Trustpilot visar att folk är nöjda och ger försäkringen ett högt betyg. Vi håller med och ger den full pott. Det här visar att Gofido inte bara är snäll mot plånboken utan också gör det lätt för kunderna att känna sig trygga med sina hem.

Vårt betyg

5

Fördelar

  • Billig
  • Bra skydd
  • Lätt att anpassa
Till Gofido Hemförsäkring Jämför Hemförsäkringar

Gofido Bilförsäkring omdöme & recension

Gofido Bilförsäkring får beröm för att vara prisvärd, användarvänlig och flexibel. Bytet till denna försäkring går smärtfritt och kunder kan enkelt skräddarsy sitt skydd. Kundrecensioner på Trustpilot ger den ett imponerande betyg och vi anser att den är värd fulla 5/5 för dess övergripande värde. Det är ett smart val för bilägare som söker ett tillförlitligt och ekonomiskt försäkringsalternativ.

Vårt betyg

5

Fördelar

  • Billig
  • Enkel att byta till
  • Lätt att anpassa
Till Gofido Bilförsäkring Jämför Bilförsäkringar

Gofido Studentförsäkring omdöme & recension

Gofido Studentförsäkring får beröm för sitt låga startpris och möjligheterna till anpassning som uppfyller de specifika behoven hos studenter. Den täcker de viktigaste riskerna som studenter kan stöta på, allt till ett budgetvänligt pris. Med starka recensioner från Trustpilot och ett högt betyg från oss visar det att Gofido gör det enkelt för studenter att hitta ett pålitligt skydd utan att behöva spendera mycket.

Vårt betyg

4.5

Fördelar

  • Från 55 kr/mån
  • Lätt att anpassa
  • Bra täckning
Till Gofido Studentförsäkring Jämför Studentförsäkringar

Senast uppdaterad:

February 27, 2024