Gjensidige

Gjensidige Försäkring är ett etablerat försäkringsbolag som erbjuder en bred portfölj av försäkringsprodukter till privatpersoner, företag och organisationer. Med en historia som sträcker sig tillbaka över 200 år, har Gjensidige etablerat sig som en betrodd och pålitlig aktör inom försäkringsbranschen i Norden.

Kontakt

Besöksadress

Gjensidige Försäkring

Kungsgatan 47 B

111 56 Stockholm

Postadress

Gjensidige Försäkring

Box 3031

103 61 Stockholm

Postadress skadeärende

Gjensidige Försäkring

Box 4430

203 15 Malmö

Kundservice

Telefon: 0771-326 326

E-post: info@gjensidige.se

Skadeärenden: skador@gjensidige.se

Trustpilot: 4

Org.nr: 516407-0384

Till Gjensidige startsida

Gjensidige Hemförsäkring omdöme & recension

Gjensidige Hemförsäkring får goda rekommendationer med 4/5 på Trustpilot och ett imponerande betyg på 4.3/5 från oss. Som Nordens tredje största försäkringsbolag, står Gjensidige för stabilitet och tillförlitlighet. Försäkringen är extra förmånlig med upp till 15 % samlingsrabatt för den som samlar sina försäkringar hos bolaget. Dessutom inkluderar Gjensidige ett av de bästa reseskydden på marknaden, vilket gör den till en idealisk hemförsäkring för den resvana. Överlag erbjuder Gjensidige ett starkt skydd och värde för konsumenterna.

Vårt betyg

4.3

Fördelar

  • Nordens tredje största försäkringsbolag
  • Upp till 15 % samlingsrabatt
  • Topprankat reseskydd ingår
Till Gjensidige Hemförsäkring Jämför Hemförsäkringar

Gjensidige Bilförsäkring omdöme & recension

Gjensidige Bilförsäkring har fått ett respektabelt betyg av kunder på Trustpilot med 4/5 och vi ger den ett starkt betyg på 4.3/5. Bolaget, som är en av de ledande i Norden, erbjuder försäkringstagare upp till 15 % rabatt vid teckning av flera försäkringar, vilket kan leda till betydande besparingar. Gjensidige står också ut med sin förmån att laga stenskott för 0 kronor, en vanlig bekymmer för bilägare, vilket ytterligare ökar bilförsäkringens värde. Kombinationen av finansiell trygghet och praktiska fördelar gör Gjensidige till ett attraktivt val för bilförsäkring.

Vårt betyg

4.3

Fördelar

  • Nordens tredje största försäkringsbolag
  • Upp till 15 % samlingsrabatt
  • 0 kr för att laga stenskott
Till Gjensidige Bilförsäkring Jämför Bilförsäkringar

Senast uppdaterad:

February 19, 2024