FurryChamp

FurryChamp erbjuder en av marknadens främsta husdjursförsäkringar, fokuserad på att ge sällskapsdjur optimalt skydd med enkelhet och transparens. Detta svenskt-tyska företag använder en innovativ plattform som skräddarsyr försäkringar utifrån varje husdjurs specifika behov, med automatisk hantering från skadeanmälan till utbetalning. Försäkringarna är omfattande, täcker både olycksfall och sjukdomar, samt inkluderar vissa befintliga hälsotillstånd för att ge husdjursägare kompletta trygghet. Användare får snabba försäkringsanspråk och transparent prissättning, utan komplicerade steg. Dessutom ger FurryChamp tillgång till veterinärråd och hälsouppföljningar för att stödja husdjurs långsiktiga välbefinnande.

Kontakt

Kundtjänst

Trustpilot: 3.9

Org.nr: 559330-9924

Till FurryChamp startsida

FurryChamp Hundförsäkring omdöme & recension

FurryChamp Hundförsäkring märks ut för sitt ovanliga skydd av tidigare hälsobesvär, något som uppskattas av många hundägare och är reflekterat i betyget 4.3/5 från oss. Tillgång till veterinärer online dygnet runt erbjuder en trygghet som få bolag kan matcha, vilket gör att du kan få hjälp när det verkligen behövs. Med snabb ersättningsprocess minimeras väntetider vid skadeärenden, vilket underlättar i en stressig situation. Även om Trustpilot-betyget är något lägre (3.9/5), indikerar vårt betyg och de uppräknade fördelarna att FurryChamp är ett konkurrenskraftigt alternativ för din hundförsäkring.

Vårt betyg

4.3

Fördelar

  • Skydd för tidigare hälsobesvär
  • Obegränsad online vet 24/7
  • Snabb ersättning
Till FurryChamp Hundförsäkring Jämför Hundförsäkringar

FurryChamp Kattförsäkring omdöme & recension

FurryChamp Kattförsäkring noterar sig för att erbjuda skydd även för katters tidigare hälsobesvär, en egenskap som ger den ett förtroendeingivande betyg på 4.3/5 från oss. Rund-the-clock tillgång till online veterinärtjänster ger kattägare extra trygghet, vilket ger snabb och lättillgänglig professionell rådgivning. En snabb ersättningsprocess bidrar ytterligare till användarvänligheten, vilket gör skadehanteringen mindre tidskrävande och besvärlig. Trots ett något försiktigare Trustpilot-betyg på 3.9/5, pekar fördelarna på att FurryChamp Kattförsäkring är en stark kandidat för de som söker ingående och lyhörda försäkringsalternativ.

Vårt betyg

4.3

Fördelar

  • Skydd för tidigare hälsobesvär
  • Obegränsad online vet 24/7
  • Snabb ersättning
Till FurryChamp Kattförsäkring Jämför Kattförsäkringar

Senast uppdaterad:

March 3, 2024